Panatella
En omställning till ekologiskt jordbruk. Manuell och mekanisk skörd. Total avstjälkning, jäsning i temperaturreglerade ståltankar, frekvent pigeage, regelbundet bâtonnage. Lagring i ekfat av vin, lagring i ståltank, blandning, traditionell kork av kork, regelbundet bâtonnage. Leriga kalkjordar.
Öga
Purpurfärg, strålande, granatröda reflexer.
Näsan
Träig, elegant, fruktig.
Mun
Harmonisk, delikat, sammetslen, subtila noter av svart tryffel, noter av björnbär, noter av rostat bröd, generösa tränoter, fina tanniner, precisa tanniner, rund, lätt mineralisk, strukturerad kropp, lång eftersmak.
Mat- och vinparningar
Röda såser, Cassoulet
Serveringstemperatur: 8° - 10°
Färg: Röd
Druvsort: Grenache, Syrah
Alkoholhalt: 14,5%
Volym: 75 cl (Flaska)